Captain America 2 Online Academia Vampirilor Online Divergent Online Subtitrat Pure Javascript. No jQuery. No flash. #htmlcaption


Home » , , , , , » The Bourne Identity - Identitatea lui Bourne Online Subtitrat (2002)

The Bourne Identity - Identitatea lui Bourne Online Subtitrat (2002)

Written By Andrei on marți, 29 aprilie 2014 | 10:26

Povestea debuteaza cu salvarea din mare a unui amnezic (Damon), de catre echipajul unui vas de pescuit italian. Aproape mort, el are asupra sa numai gloantele din spate si numarul unui cont din Elvetia intiparit pe sold. Desi lipsit aproape complet de identitate si trecut, el dovedeste totusi calitati de luptator, vorbeste mai multe limbi si este expert in auto-aparare, abilitati care sunt marturii ale unui trecut periculos. In prezent, este dezorientat si precaut deoarece incearca sa descopere cine este de fapt si de ce viata sa a luat o asemenea intorsatura.
Bourne isi da seama ca, desi el nu cunoaste pe nimeni, sunt destui care il recunosc si care nu-i vor binele. Cand o intalneste pe Marie Kreutz (Franka Potente), o aventuriera originara din Germania, Bourne ii ofera 10000 de dolari pentru a-l duce la Paris. In ciuda rezervelor pe care le are la inceput, Marie accepta banii si incepe o calatorie cu Bourne care ii va schimba viata pentru totdeauna.
Urma trecutului lui Jason Bourne ajunge din Europa la sediul CIA din Langley, Virginia, de unde porneste Treadstone, o operatiune clandestina foarte controversata. In timp ce Bourne si Marie se lupta pentru a nu fi reperati in Franta, scopul operatiunii Treadstone este de a-i localiza si de-al elimina pe Bourne cat mai rapid si mai eficient posibil.



Trailer :





Server 1




Server 2


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te prin e-mail

Sponsored Links